sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viikon treenejä

Tällä viikolla on treenailtu aikalailla niinkuin joka viikko. Täällä kerroin, että pyrin treenailemaan nyt 6 tuntia viikossa. En laske tähän hyötyliikuntaa ja siksi tavoite jää usein minulta saavuttamatta. Kovin hankalaa sen saavuttaminen ei olisi, mutta moni tunti on kuitenkin suunniteltava ja siksi helposti jää vajaaksi. Se tietysti harmittaa ja joka viikko koitan tsempata enemmän. Kotona olen innostunut taas treenailemaan mikä helpottaa kerryttämään liikuntasaldoa. Salille en tällä viikolla ole ehtinyt / mennyt kertaakaan ja olenkin pohtinut onko minulle järkevää maksaa kuukausijäsenyyttä kun pääosin treenailut on muualla. No haudutellaan.

Näillä teen lenkit.

Voisin erikseen kirjoitella suosikkilajeistani, mutta tähän ihan lyhyesti niistä. Ehdottomia ryhmäliikuntatunteja ovat Les Millsin tunnit! Melkein kaikki menee, mutta totaalisen rakastunut olen Combatiin, Jamiin, Attackiin sekä Balanceen. Harmikseni nykyisellä salillani ei mene Les Millsin tunteja, buu! Rullaan niitä siis mahdollisuuksien mukaan kotona. Ryhmäliikuntatunneista myös tanssitunnit ovat mieleeni. Spinningiin ja Bodypumpiin olin pitkään aiemmin koukussa ja siksi olen saanut varmaan yliannostuksen niistä. Les Millsin tunteina kumpikin menisi varsinkin spinning (RPM), mutta omalla salillani kumpikin tunti tuntuu puuduttavalta.

Kävelylenkit on helppo toteuttaa ja niitä tykkäänkin tehdä varsinkin jos jonkun ystävän saa seuraksi (valitettavasti tämä onnistuu harvoin). Juoksemisesta taisin innostua viime keväänä. Sain juoksukuntoni ihan hyvään jamaan ja 45 min. lenkit sujui juosten hyvin. En siis treenaa maratooniin hah. Tosin on puolikas käynyt mielessäni, mutta ensin pitäisi juoksukärpäsen puraista pahemmin. Nyt huomaan juoksukuntoni taas rapisseen mikä johtuu varmaan siitä ettei juoksu ole ollut viikko-ohjelmassani viime aikoina säännöllisesti. Sitä se varmasti vaatisi ja siksi motivaatiokin siihen on hieman mennyt.

Raskauskilojani pudottaessani hurahdin kahvakuulaan. Siitä tykkään edelleen, mutta kaipaan haastetta painossa enemmän. Nyt kevyt kuula kerää pölyä huoneen nurkassa. Tykkäisin käydä salilla kahvakuulatunneillakin, mutta niille pääsy on suosion takia hankalaa. Mikään ei ole muuten ärsyttävämpää kun se, että pitäisi tietää 24 tuntia ennen jos meinaa jollekin tunnille osallistua. Ehkä joku tietää? Minä en. Turhaankaan ei viitsi varata tuntia jos ei sitten pääsekään. Kahdesta oharista menee varausoikeudet. Minä sydän ketjusalit.

Salitreenaamiseen olen rakastunut aiemmin täysin. Viime aikoina sen osuus on ollut pieni osin sen vuoksi, että koen etten saa siellä sykkeitä tarpeeksi ylös. Ehkä pieni konsultointi personal trainerin kanssa auttaisi. Saman ohjelman rullaaminenkin ei hyödytä mitään ja oma mielikuvitus salilla on pieni. Apua. Tulikin sitten hieman pidempi selostus. No tässä kuitenkin tän viikon treenit:

Maanantai: -
Tiistai: -
Keskiviikko: -
Torstai: Body combat 1 h
Perjantai: kävelylenkki 1 h
Lauantai: Body combat 1 h
Sunnuntai: kävely-juoksu lenkki 1 h

Yhteensä liikuntaa siis tällä viikolla 4 h. Alle tavoitteen 2 h. Maanantai meni matkustaessa, joten kotona viikko on oltu vajaa. Olisin voinut lähteä liikkeelle silti jo tiistaina. Ensi viikolla hirvee tsemppi siis taas päälle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti