perjantai 6. joulukuuta 2013

Itsenäisyyspäivä

Tällä viikolla ollaan oltu meidän perheessä flunssassa. Kiertävät virukset tuntuu tarttuvan erityisesti meidän pikkumieheen. Itsekään en tällä kertaa täysin välttynyt, mutta onneksi vaan pikkunuhaa. Sitäkin enemmän sitten valvottuja öitä ja väsymystä. Toivottavasti nyt kuitenkin jo voiton puolella. Aika olisi ollut taas otollinen lyömään kaikki lekkeriksi. En kuitenkaan sitä ole tehnyt vaan olen hallinnut ihan hyvin syömistäni. Ylilyöntejä ei ole ollut. Pari treeniäkin viikolle on tullut.

Väsyneenä tuskin kukaan on parhaimmillaan. En ole minäkään. Katkonaiset yöunet ilman sikeää unta ottavat vedon pois totaalisesti. Koko ajan väsyttää. Hullua ajatella miten vain vähän aikaa sitten pikkumieheni oli vauva ja kaikki yövalvomiset menivät kuin itsestään. Ne oli ne hormonit sitten kai hahah. Niistä ei kyllä ole rippeitäkään enään jäljellä. Tarvitsisin kunnon yhtenäiset yöunet eli noin 7 tuntia käydäkseni täydellä teholla. Luinkin jostain, että hyvin nukkuminen tukee painonpudotustakin.


Ööh, mikä tuo juusto tuolla on.

Kuvissa viikon syömisiäni. Olen suosinut erilaisia salaatteja, mutta seassa on ollu myös lämpimiä ruokia. Välipaloina on ollut muutama "huonokin", mutta kohtuus on pysynyt. Tästä olen erityisen ylpeä sillä suurin tavoitteeni onkin välttää nyt näitä ylilyöntejä. Ylilyönneillä tarkoitan nyt holtitonta herkkujen ahmimista. 

Edellisessä blogissa minulla oli tapana punnita itseni perjantaisin. Nyt kuitenkin ajattelin siirtää punnituspäivän maanantaiksi. Ihan välttääkseni sen, että viikonloppuna liikaa hölläilisin hyvän tuloksen (tai tuloksettomuuden) jälkeen. Maanantai on huomattavasti itselleni pahempi päivä mennä vaa'alle ja menen nyt sitten sille epämukavuusalueelle. Jos totta puhun niin käyn vaa'alla oikeastaan päivittäin. Tänään vaaka näytti 68,3 eli -700 gr viimeisestä. Virallinen punnitus kuitenkin sitten maanantaina. Toivottavasti en nyt hölläile liikaa viikonloppuna sillä tavoite on se kilo viikkoon!

Mites tuo bataattikasvisgratiini?
Taas se juusto!

Tänään lähdemme viikonlopuksi kylään ja maanantaina palailen sitten taas kuulumisten muodossa. Nyt koitan pitää mielessä edelleen tuon kohtuuden, joka joutuukin koetukselle heti lauantaina kun kylässä vietetään pikkujouluja. Piirrän nyt sarveiskalvoilleni (?) tavoitteeni ja sen, että olen kilon pudotuksella taas lähempänä sitä. Tähän viikonloppuun -300 g vielä kiitos! 

Oikein hyvää itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti