tiistai 19. marraskuuta 2013

Kaupunkiloma

Tuli blogiin kaupunkiloman mittainen tauko enkä ehtinyt edes varoitella tästä, damn! Matkaan lähdettiin perjantaina ja kotiin palattiin eilen. Erittäin mukava irtiotto, sanoisin. Matkustaminen on kyllä mahtavaa puuhaa. Itselläni matkustamiseen on assosioitunut vahvasti myös vapaa syöminen, valitettavasti. Ennen elin tiukasti dieetissä ja matkoilla hölläsin. Voi olla siis, että on jäänyt tästä päälle. Syöminenhän ei matkaa tee vaan kaikki nähdävyydet, elämykset ja vastaavat. Jokatapauksessa mietin jo etukäteen mitenhän tässä nyt käy. Lennot jo helposti sotkevat ateriarytmini ja saa sokerihimon valloilleen.

Matkalla nautiskelin paikallisilla ruuilla ja erikoiskahveilla. Epäterveellisintä reissussa taisi olla viinilasilliset, valkoinen leipä ja aamupalacroisantit. Reissussa sujui sokerittomuus oikein hyvin eikä tehnyt mieli edes ostaa erikseen herkkuja missään vaiheessa. Makein mitä söin oli crepe, jossa oli hedelmähilloa täytteenä. Tiedän, että sokeria on kaikkialla (hillot, mehut jne.) ja nollatoleranssia en nyt tavoittelekaan. Arkisin kuitenkin tällaiset aika vähissä. Sokerittomuudesta kun puhun tällä hetkellä niin lasken siihen puhtaan sokerin eli karkit, pullat, jäätelöt jne.


Reissun jälkeen tulikin sitten typerä takapakki. Teen tästä ihan oman postauksensa kunhan olen sen ensin itse käsitellyt. Aion nimittäin ottaa opikseni tästä. Tässä postauksessa aion ensin olla ylpeä reissussa olleesta minästäni. En kituutellut, sen voin sanoa. Ruokailut sujuivat kuitenkin mallikkaasti ja ateriavälit olivat hyvät. Perjantaina mozzarellasalaattia ja kanawrapia. Lauantaina maissia, paikallista juustoleipää ja tonnikalaa salaattipedillä. Sunnuntaina sienirisottoa, crepeä, teryaki kanaa riisillä. Lisäksi joka aamu reilu aamupala hotellilla. Maanantaihin palaan takapakki postauksessa.

tonnikalaa
sienirisottoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti